Την ουσιαστική κατάρρευση της αλυσίδας καταστημάτων που διατηρούσε επί χρόνια αντιμετωπίζει η Βέφα Αλεξιάδου η οποία φαίνεται πως έχει οδηγηθεί σε οικονομικό αδιέξοδο.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», η γνωστή τηλεμαγείρισσα , βλέπει την «αυτοκρατορία» που είχε χτίσει με την επωνυμία «Vefa’s House» να καταρρέει ενώ παράλληλα και στο μαγαζί του γαμπρού της μπήκε λουκέτο.
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η Bέφα Αλεξιάδου, ιδιοκτήτρια 26 καταστημάτων με χρηστικά προϊόντα για μαγειρική και ζαχαροπλαστική, αντιμετωπίζει πολλές οικονομικές δυσκολίες και όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «Ζούμε σε συνθήκες οικονομικού πολέμου. Ποιος λοιπόν δύναται να αγοράσει πλέον είδη ζαχαροπλαστικής για παιδικά πάρτυ; Ουδείς.»
Τώρα μόνο 4 καταστήματα έχουν απομείνει και η ίδια έχει εγκαταλείψει την Αθήνα και έχει μετακομίσει μόνιμα στην Χαλκιδική.