Home Lifestyle

Τζορτζ Κλούνεϊ-Αμάλ Αλαμουντίν: Παντρεύτηκαν στη Βενετία!

Είναι γεγονός! Ο Τζορτζ Κλούνεϊ εγκατέλειψε οριστικά την εργένικη ζωή και παντρεύτηκε την αγαπημένη του Αμάλ Αλαμουντίν το απόγευμα του Σαββάτου στη Βενετία

 

Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του, «ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν παντρεύτηκαν σήμερα, Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια μιας ιδιωτικής τελετής στη Βενετία, στην Ιταλία».

 

Ο γάμος τους αναμενόταν να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, ωστόσο ο γοητευτικός ηθοποιός έκανε την έκπληξη και προχώρησε στον θρησκευτικό γάμο το Σάββατο, ενώ ο πολιτικός γάμος έχει οριστεί για τη Δευτέρα. Ο γαμπρός διάλεξε ένα μαύρο κλασικό κοστούμι και έδειχνε πιο γοητευτικός και χαρούμενος από ποτέ!

Πολλοί αστέρες του Χόλιγουντ έσπευσαν στη Βενετία προκειμένου να παραστούν στο μυστήριο και στη δεξίωση-πρόβα που γίνεται πριν από τον γάμο.
Ολοι τους έφθασαν στον χώρο της δεξίωσης με θαλάσσια ταξί. Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν ο Μπόνο, ο Μάτ Ντέιμον, η Εμιλι Μπλαντ, η Σίντι Κρόφορντ, η διευθύντρια της αμερικανικής «Vogue» και πολλοί άλλοι, που είχαν φτάσει από την Παρασκευή για να περιηγηθούν στην πανέμορφη πόλη και να γιορτάσουν το χαρμόσυνο γεγονός.

more posts vipnews
More Lifestyle
Search