Στην ημερομηνία του γάμου τους και την εκκλησία στην οποία θα τελεστή το μυστήριο, έχουν καταλήξει η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας.
Το ζευγάρι, διευθετεί τις τελευταίες λεπτομέρειες και τα διαδικαστικά για το γάμος τους, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα του Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά», θα γίνει στις 16 Ιουνίου, στον ιερό ναό των Αγίων Ισιδώρων, στον Λυκαβηττό.
Φαίνεται πως ήταν επιλογή τους να γίνει το μυστήριο την περίοδο του Αγίου Πνεύματος, ώστε να μπορέσουν να παντρευτούν Κυριακή με την παρουσία στενού κύκλου συγγενών, γνωστών και φίλων, ελπίζοντας παράλληλα να αποφύγουν τα φώτα της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, ο ναός των Αγίων Ισιδώρων, που επέλεξαν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας να παντρευτούν, είναι ένα μικρό εκκλησάκι που διαθέτει προαύλιο με εντυπωσιακή θέα της Αθήνας και είναι ένα μέρος στο οποίο πηγαίνουν και οι δύο συχνά.