Home Lifestyle

Συνάντηση Κάνιε Γουέστ και Σίσσυς Φειδά στη Μύκονο!

Τι συνέβη όταν ο πολύ γνωστός ράπερ και σύντροφος της Κιμ Καρντάσιαν, Κάνιε Γουέστ, συνάντησε κατά το πέρασμά του από τη Μύκονο, τη Σίσσυ Φειδά;

Έβγαλαν απλά μια αναμνηστική φωτογραφία την οποία στη συνέχεια ανέβασε η παρουσιάστρια και διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων, στον λογαριασμό της στο facebook.

 

O γνωστός ράπερ βρέθηκε στο νησί των ανέμων, καθώς κάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα. Ακόμη ένα γνωστό διεθνές όνομα βρίσκεται τις ημέρες αυτές στη χώρα μας και δείχνει να περνάει καλά.

 

Ο διάσημος ράπερ την Κυριακή ήταν στη Μύκονο και απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα επιβαίνοντας σε ένα ταχύπλοο σκάφος.

 

Σε μια στάση του στο νησί, συναντήθηκε με τη Σίσσυ Φειδά η οποία ήταν εμφανώς χαρούμενη και ζήτησε να φωτογραφηθεί μαζί του και φυσικά ο Κάνιε δεν της χάλασε το χατήρι.

 

Δείτε τη φωτογραφία…

more posts vipnews
More Lifestyle
Search