Home Lifestyle

Σίσσυ Φειδά: «Δε χρωστάω 450.000»

Τι εξομολογήθηκε στην Ζήνα Κουτσελίνη η Σίσσυ Φειδά;

Καλεσμένη στην πρεμιέρα της Ζήνας Κουτσελίνη ήταν τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016 η Σίσσυ Φειδά και μεταξύ άλλων αμαφέρθηκε και στα όσα έχουν ακουστεί και γραφτεί για την περιβόητη κατάσχεση και τα χρέη που της καταλογίζουν για μια επιχειρηματική της κίνηση το 2009.

 

 

Η interior designer εξήγησε γιατί η ζωή του μωρού που κυοφορούσε μπήκε σε κίνδυνο και τι έγινε με τον ξυλοδαρμό δικαστικού επιμελητή από τον σύζυγο της, Γιώργο Ανδρίτσο.

 

 

 

«Έχω κάνει ένα πολύ μεγάλο λάθος και αυτό πληρώνω. Είχα συμπάθεια από τον κόσμο και αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο για να συνεργαστώ. Το λάθος μου είναι ότι μπήκα σε ένα χώρο που δεν ήξερα και δεν είχα ανθρώπους να με συμβουλεύσουν. Δεν χρωστάω 450.000 Ζήνα μου!» δήλωσε σχετικά με την συμμετοχή της σε επιχείρηση το 2009.

 

 

 

«Είχα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη. Το τελευταίο δίμηνο ήμουν στο κρεβάτι και δεν μπορούσα καν να σταθώ. Με πάνε μία εβδομάδα πριν, εσπευσμένα στο νοσοκομείο και μένω μέσα» τόνισε επίσης στην συνέντευξη της η Σίσσυ Φειδά.

 

 

 

 

more posts vipnews
More Lifestyle
Search