Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της περνά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.
Στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της πόζαρε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για το περιοδικό «Down Town», ενώ αποκάλυψε στη συνέντευξη της ότι βιώνει την πιο ερωτική περίοδο της ζωής της, παρά το γεγονός ότι σε λίγους μήνες από τώρα θα κρατάει αγκαλιά την κορούλα της!
Νιώθεις σέξι τώρα με την εγκυμοσύνη;
Δέκα φορές περισσότερο από πριν. Έχω πολύ έντονη ερωτική διάθεση. Βέβαια, κάθε γυναίκα είναι διαφορετική. Άλλες γυναίκες δεν θέλουν να έχουν καμία επαφή στην εγκυμοσύνη τους, εγώ φέρομαι αλλιώς, μάλλον επειδή είμαι πολύ ερωτευμένη με τον άντρα μου. Θέλω να με βλέπει πάντα ωραία. Μου λέει δέκα φορές την ημέρα πόσο όμορφη είμαι και άλλες τόσες εγώ σε εκείνον. (γέλια)
Με τον Φώτη δεν έχετε παντρευτεί;
Όχι ακόμα. Βέβαια, εδώ και δύο χρόνια μου έχει δώσει το δαχτυλίδι με την υπόσχεση να με προσέχει. Αν αυτό και μόνο δεν είναι γάμος, τότε τι είναι; Να πάμε σε μια εκκλησία και να καλέσουμε όλη την οικογένεια, φίλους και γνωστούς για να μας φέρουν δώρα; Σίγουρα δεν παντρεύομαι μέσα στο ’15, για το ’16 θα δούμε όταν έρθει με το καλό εκείνη η ώρα. Μπορεί να γίνει ένας γάμος που θα είμαστε οι δυο μας ή οι άμεσοι συγγενείς. Πάντως, ό,τι κι αν αποφασίσουμε δεν θα το μάθετε. Θέλω ο γάμος μου να μείνει μυστικός, να μην απασχολήσει καθόλου τα Μέσα. Βασικά, δεν θέλω να παντρευτώ ούτε σε εκκλησία ούτε σε δημαρχείο. Τον γάμο της ταινίας Braveheart θέλω, μπορώ να έχω έναν τέτοιο γάμο; Οι δυο μας, μακριά από όλους, ν’ ανταλλάξουμε όρκους αγάπης.
Τι έχει ο Φώτης που δεν βρήκες σε άλλους άντρες;
Ευχόμουν να είναι ο άντρας της ζωής μου από την πρώτη μέρα που τον γνώρισα. Μου αρέσει πάρα πολύ εμφανισιακά και ό,τι έχω φαντασιωθεί ως γυναίκα μου το χαρίζει. Με αγαπάει, μου στέλνει τρυφερά μηνύματα, με προσέχει. Έλεγα «να ‘ναι αυτός ο θεός και να είναι και πιστός» και είναι ο πιο πιστός άντρας που έχω γνωρίσει. Γελάω πολύ όταν βλέπω διάφορες πιτσιρίκες να τον πλησιάζουν μετά τα live του. Είναι ο άνθρωπός μου και δεν μου έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα ποτέ. Είμαστε μαζί δυόμισι χρόνια και δεν έχω βαρεθεί ούτε μια στιγμή. Του λέω δέκα φορές την ημέρα «είσαι ο άντρας μου», τον έχω κορόνα στο κεφάλι μου και δουλεύουμε υπερβολικά πολύ τη σχέση μας.