Home Lifestyle

Πασχάλης Τσαρούχας: Θα βαφτίσει το μωρό της Θεοφανίας Παπαθωμά;

Θα γίνει νονός ο Πασχάλης Τσαρούχας στο παιδί της πρώην συζύγου του Θεοφανίας Παπαθωμά και του Γρηγόρη Πετράκου;

Στο «ΕΓΩ Weekly» έδωσε συνέντευξη ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο οποίος μίλησε για τα νέα του επαγγελματικά δεδομένα αλλά και για τις σχέσεις που σήμερα διατηρει με την πρώην σύζυγό του, Θεοφανία Παπαθωμά. Μάλιστα, ο ηθοποιός δεν απέκλεισε το εδνεχόμενο να βαφτίσει ο ίδιος το μωρό που έχει αποκτήσει με τον Γρηγόρη Πετράκο.

 

 

 

 

Πριν από λίγα χρόνια χώρισες με τη Θεοφανία Παπαθωμά. Πώς είναι η σχέση σας σήμερα;

Πολύ καλή. Δεν υπάρχει αυτό το «μοιράζουμε το παιδί τόσες μέρες εσύ, τόσες εγώ». Ο Αχιλλέας είναι όπου θέλει. Έχω πολύ καλή σχέση και με τον Γρηγόρη (σ.σ. Πετράκο). Είναι εξαιρετικό παιδί. Η Αγάπη, η κόρη τους, πάντοτε όταν με βλέπει, γελάει. Παίζουμε μαζί.

 

 

Θα βάπτιζες το παιδί τους;

Γιατί να μη βαφτίσω το παιδί της Θεοφανίας. Είμαστε οικογένεια. Ό,τι και να συμβεί από εδώ και πέρα, εγώ θεωρώ πως ένα κομμάτι της οικογένειας μου είναι και αυτό το σπίτι. Δεν μπορεί να είσαι ξένος με έναν άνθρωπο που έχεις μοιραστεί τόσα πράγματα.

more posts vipnews
More Lifestyle
Search