Ο Πάνος Καλλίδης και η Λέαννα Μάρκογλου είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι αλλά και δυο ευτυχισμένοι γονείς που ετοιμάζονται να υποδεχθούν τον πελαργό για 3η φορά!
Ο δημοσιογράφος του περιοδικού Hello ρωτά τον Πάνο Καλλίδη αν θα επισπεύσουν τις διαδικασίες του γάμου λόγω του ερχομού και του τρίτου τους παιδιού που είναι γιος. «Νομίζω ότι όλα αυτά τα χρόνια που κινούμαι στον χώρο δεν έχω απασχολήσει με την προσωπική μου ζωή παρά μόνο με τη δουλειά και τα τραγούδια μου.
Οπότε σε αυτό το πλαίσιο θα μπορούσα να έχω αποκρύψει μια τόσο σημαντική στιγμή μου. Πάντως αυτή η ημέρα έρχεται όλο και πιο κοντά λόγω των θρησκευτικών μου πεποιθήσεων και μόνο», λέει και καταλήγει: «Ενώπιον του Θεού δεν είναι σωστό να έχεις τρία παιδιά και να μην είσαι παντρεμένος».
Ο γνωστός τραγουδιστής δηλώνει χαρούμενος που ύστερα από δυο κόρες θα μπει στην οικογένεια και ένας γιος και λέει χαρακτηριστικά: «Μετά από τα κοκαλάκια και τις κούκλες θα μπει ένα αγόρι στην παρέα και θα κάνουμε και αντρικά πράγματα» εξηγεί στο Hello.
Η Λεάννα Μάρκογλου παραδέχεται ότι αυτό που την κέρδισε στον Πάνο Καλλίδη ήταν η αυθεντικότητά του. «Δεν μπορεί να προσποιηθεί και ακόμα και ένα ψέμα να θέλει να σου πει, θα τον καταλάβεις αμέσως. Πέρα βέβαια από το γεγονός ότι είναι και ένας ωραίος άνδρας».