Ο φωτογραφικός μας φακός συνάντησε το γνωστό PR Manager Γιώργο Ντάβλα στο café-bar Soleto στη Γλυφάδα, να απολαμβάνει τον espresso του με την πλούσια γεύση και το εκλεκτό άρωμα του ιταλικού καφέ Portioli.
Ο espresso Portioli απευθύνεται στους buongustai, τους εραστές του τέλειου espresso και χαρακτηρίζεται έτσι γιατί είναι γλυκόπιοτος, κρεμώδης και αρωματικός.
Διαφοροποιείται από τους υπόλοιπους χάρη στη μοναδική γεύση του που μετά από μακροχρόνια έρευνα είναι αποτέλεσμα της μίξης των εκλεκτότερων ποικιλιών Arabica και Canephora.