Καθοριστική φαίνεται πως υπήρξε η παρέμβαση της Μαρινέλλας στο επεισόδιο που έγινε μεταξύ του Αλέξη Κούγια και του Λάκη Λαζόπουλου, σε νυχτερινό κέντρο το βράδυ του Σαββάτου.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, η τραγουδίστρια διασκέδαζε στην παρέα του ηθοποιού, όταν ο Αλέξης Κούγιας, επιτέθηκε στον Λάκη Λαζόπουλο και σύμφωνα με τις μαρτυρίες, άσκησε σωματική βία. Το περιστατικό συνέβη στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται η Δέσποινα Βανδή και ο Αντώνης Ρέμος και σύμφωνα με τις μαρτυρίες, πήρε μεγάλες διαστάσεις και προκλήθηκε σαματάς.
Η Μαρινέλλα, η οποία είναι κουμπάρα του Αλέξη Κούγια από τον πρώτο του γάμο, αντέδρασε άμεσα σύμφωνα με το δημοσίευμα και θέλησε να υπερασπιστεί και να προστατέψει τον Λάκη Λαζόπουλο. «Κάνε πίσω ρε…», φαίνεται πως φώναξε η τραγουδίστρια στον ποινικολόγο, τον οποίο στη συνέχεια απομάκρυναν και οι άντρες ασφαλείας του νυχτερινού κέντρου.






