Μετά από μια γεμάτη τηλεοπτική χρονιά, η Μαρία Μπεκατώρου επέλεξε τη Ρόδο για να περάσει μερικές ημέρες ξεκούρασης μαζί με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο.
Το αγαπημένο ζευγάρι, βρήκε την ευκαιρία να περάσει περισσότερο χρόνο μαζί, μιας και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο, δεν τους επέτρεψαν να βρίσκονται περισσότερο χρόνο μαζί κατά τη διάρκεια του Χειμώνα.
Έτσι απόλαυσαν τον έρωτά τους στο νησί των Ιπποτών όπου είχαν την ευκαιρία να κάνουν και τα μπάνια τους τόσο στη θάλασσα όσο και στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου είχαν καταλύσει, και να περπατήσουν στα υπέροχα σοκάκια της παλιάς πόλης.
Επίσης είχαν την ευκαιρία να παραβρεθούν στα εγκαίνια του νέου εστιατορίου του Έκτορα Μποτρίνι στην πόλη της Ρόδου και να απολαύσουν και τη συναυλία του Νίκου Βέρτη στο λιμάνι του νησιού.