Home Lifestyle

Μαίρη Συνατσάκη: Θα παντρευτώ μόνο αν θελήσω να κάνω ένα παιδί!

«Για μένα το ”DWTS” ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, μια και ανέκαθεν ήθελα να ζήσω όπως ένας χορευτής» αποκαλύπτει η Μαίρη Συνατσάκη, σε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη…

Η γνωστή παρουσιάστρια μιλάει στο περιοδικό «HELLO!» για την εμπειρία που αποκόμισε από τη συμμετοχή της στο «Dancing with the stars», για το ενδεχόμενο να παντρευτεί τον αγαπημένο της, Μύρωνα Στρατή, αλλά και για τα νέα επαγγελματικά σχέδιά της, καθώς αυτό το διάστημα ετοιμάζεται να επιστρέψει στα τηλεοπτικά δρώμενα με νέα βραδινή εκπομπή στον Ant1, με τα δημοφιλέστερα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Διαβάστε χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τη συνέντευξή της:

 

Ποια ήταν η πιο δυνατή σας στιγμή στο «Dancing with the stars»;

«Νομίζω ότι ήταν το χορευτικό για το bullying την έβδομη εβδομάδα. Όταν αφήνεις χωρίς δεύτερες σκέψεις τον εαυτό σου και κάνεις αυτό που αισθάνεσαι, τότε αυτό που θα βγει μπορεί να μην είναι τέλειο, θα αγγίξει όμως σίγουρα πολύ κόσμο, γιατί θα είναι αληθινό. Είναι καλό να πιστεύουμε στον εαυτό μας και να τολμάμε να κάνουμε αυτό που λέει η φωνή μέσα μας».

Τι λείπει αυτήν τη στιγμή από την τηλεόραση στον τομέα της ψυχαγωγίας;

«Μου λείπουν λίγο πιο online πράγματα, ειδικά από ανθρώπους που είναι μέσα στην τεχνολογία και στα social media. Το διαδίκτυο έχει μπει για τα καλά στην τηλεόραση, αν σκεφτεί κανείς ότι οι περισσότεροι πλέον χρησιμοποιούμε τα web TV και ορίζουμε εμείς το χρόνο και τον τόπο που θα δούμε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα».

 

Τι καινούργιο ετοιμάζετε στον Αnt1;

«Αυτό που μπορώ μέχρι στιγμής να αποκαλύψω είναι ότι θα είναι μια εβδομαδιαία, βραδινή εκπομπή -όχι talk show- που θα περιέχει αρκετά το διαδίκτυο, η οποία αναμένεται να βγει στον αέρα το επόμενο διάστημα».

 

Τι σας δίδαξε το «Master Chef»;

«Δεν διδάχτηκα κάτι από αυτή την ιστορία, μόνο θλίψη εισέπραξα. Μου κόστισε αρκετά για τα χρήματα που δεν έχουμε πάρει ακόμα, γιατί στα παγκόσμια χρονικά του παιχνιδιού δεν γυρίστηκε ο τελικός, γιατί έμεινε πολύς κόσμος απλήρωτος και χωρίς δουλειά. (…) Θα ήθελα κάποιος να είχε αναλάβει εγκαίρως την ευθύνη των πραγμάτων και να είχε δώσει μια λύση γιατί όλοι δουλέψαμε γι’ αυτό το project».

Όσο μεγαλώνετε ωριμάζετε;

“Οσο μεγαλώνω νιώθω ότι μικραίνω! Και αυτό ίσως συμβαίνει γιατί μου αρέσουν πολλά και διαφορετικά πράγματα… Δεν είμαι έτοιμη να αφήσω τη ζωή που κάνω και να νοικοκυρευτώ. Αντίστοιχα, δεν σκέφτομαι το γάμο, γιατί θα παντρευτώ μόνο αν θελήσω να κάνω ένα παιδί. Άλλωστε, με τον Μύρωνα ζούμε ήδη σαν παντρεμένοι».

more posts vipnews
More Lifestyle
Search