Home Lifestyle

Λευτέρης Πανταζής: «Θα μπορούσα να ήμουν με έναν άντρα»

Δεν θα απέκλειε ακόμη και μια σχέση με άντρα ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος εμφανίζεται σε συνέντευξή του πιο αποκαλυπτικός από ποτέ.

Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή στην «Espresso» και έκανε απίστευτες αποκαλύψεις όπως ότι δύο γνωστές τραγουδίστριες και μία επίσης δημοφιλής ηθοποιό με τις οποίες διατηρούσε δεσμό, έμειναν έγκυες και… απέβαλαν.

 

«Δεν έχω παντρευτεί ποτέ, ούτε και με τη Ζώζα, γιατί εκεί που λέγαμε να παντρευτούμε και ήταν έγκυος σε ένα δεύτερο παιδάκι, το έριξε και στράβωσα εγώ. Αυτά είναι τυχερά, νομίζω, σημασία έχει ότι είμαστε αγαπημένοι και έχουμε την κόρη μας», δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής και δεν δίστασε να αποκαλύψεις ότι και με τις άλλες τρεις γυναίκες που ήταν σε σοβαρή σχέση έχασαν από ένα παιδάκι.

 

 

Ακόμη πιο αποκαλυπτικός όμως είναι ο Λευτέρης Πανταζής και σχετικά με τη γοητεία που ασκεί και στα δύο φύλα και στο ενδεχόμενο να κάνει σχέση και με άντρες: «Η αλήθεια είναι πως έναν καλλιτέχνη τον φλερτάρουν και άντρες και γυναίκες. Αυτό δεν είναι κακό, μου έχει τύχει κι εμένα. Τώρα, αν δεν έχει γίνει κάτι παραπάνω μέχρι τώρα, ποτέ δεν ξέρεις η ζωή τι θα σου φέρει… Εγώ με τους gay δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα, γιατί πιστεύω αυτό που λένε, περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα. Θα μπορούσα να ήμουνα με έναν άντρα, αρκεί να το θέλαμε και οι δύο πάρα πολύ. Το λέω αυτό με την άνεση του ότι δεν έχω να αποδείξω τίποτα πλέον, άλλωστε οι έρωτές μου με τις γυναίκες είναι γνωστοί, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα φέρει το μέλλον και τι σου ξημερώνει. Εγώ τους αγαπάω τους ανθρώπους, πέρα από το φύλο τους. Άλλωστε έχω πολλούς φίλους gay, και άντρες και γυναίκες, και τους αγαπάω όλους».

 

 

Ο λαϊκός τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην πικρία που του άφησε η συνεργασία του με την Έλενα Παπαρίζου και τη Νατάσα Θεοδωρίδου: «Πρόπερσι που τραγούδησα με την Ελενα Παπαρίζου και τη Νατάσα Θεοδωρίδου, έκανα τη συμφωνία με το μαγαζί να έχω ίση μεταχείριση με τις δύο συναδέλφους μου, αλλά μόλις ξεκινήσαμε η δική μου αφίσα δεν μπήκε στη μαρκίζα. Πληγώθηκα πολύ με αυτό. Επρεπε να φύγω από το μαγαζί, αλλά κάθισα γιατί είχα δώσει τον λόγο μου. Μετά διορθώθηκε αυτή η αδικία. Δεν ξέρω ποιος ή ποια το έκανε, αλλά εγώ πληγώθηκα, γιατί δεν είμαι κάποιος τυχαίος, έχω την ιστορία μου και το κοινό μου. Απόδειξη ότι το σχήμα πήγε πολύ καλά κι εγώ είχα μεγάλη επιτυχία» αποκαλύπτει.

more posts vipnews
More Lifestyle
Search