Η Λένα Παπαληγούρα και ο Άκης Πάντος που πρόκειται να παντρευτούν στα τέλη Σεπτεμβρίου, σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς.
Διπλή χαρά για το ζευγάρι αφού εκτός από το γάμο του που έχει προγραμματιστεί για τις 29 Σεπτεμβρίου, ένα ακόμα χαρμόσυνο γεγονός ήρθε να συμπληρώσει την ευτυχία του. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες της Espresso, η γνωστή ηθοποιός και ο πολιτικός μηχανικός σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.
Οι δυο τους το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στο Θησείο, με κουμπάρους την Ιωάννα Παππά και τον σύντροφό της και αδερφό του γαμπρού, Κώστα Πάντο. Πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού επιβεβαίωσαν στην εφημερίδα την είδηση της εγκυμοσύνης της ηθοποιού, αναφέροντας πως η Λένα Παπαληγούρα διανύει ήδη τους πρώτους μήνες.