Ο Λάκης Γαβαλάς αποκαλύπτει την πρόταση που δέχθηκε από τους διάσημους σχεδιαστές…
Για την συνεργασία που του πρότεινε το σχεδιαστικό δίδυμο των Dsquared2 μίλησε το «Thema People» ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος ως γνωστόν δεν θα βρίσκεται τελικά στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού στη μεσημεριανή ζώνη του Epsilontv.
Πιο αναλυτικά, ο Έλληνας επιχειρηματίας δέχθηκε πρόταση από τους Dean και Dan Caten προκειμένου να διοργανώσουν από κοινού ένα μεγάλο party στην βίλα του στην Φτελιά της Μυκόνου. Ως γνωστόν, τα party του Λάκη Γαβαλά στην συγκεκριμένη βίλα άφησαν εποχή για το κέφι τους, αν και τα τελευταία χρόνια το σπίτι παραμένει κλειστό λόγω των οικονομικών προβλημάτων του επιχειρηματία.
«Η αλήθεια είναι ότι μου το πρότειναν, αλλά είμαι προβληματισμένος λόγω της γενικότερης κατάστασης. Τα party του συγκεκριμένου οίκου είναι ταυτισμένα με την τρέλα και την ανεμελιά, σε αντίθεση με τη θλιμμένη ελληνική κοινωνία. Αν γίνει κάλεσμα, πάντως, θα επιστρατευτεί η γεννήτρια, αφού ρεύμα εδώ και χρόνια δεν υπάρχει» δήλωσε σχετικά ο Λάκης Γαβαλάς.