Ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να συγκατοικήσουν.
Το ερωτευμένο ζευγάρι που είναι περίπου εννέα μήνες μαζί, μετά τις καλοκαιρινές του διακοπές, ξεκίνησε να ψάχνει για την πρώτη του κοινή στέγη. Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, η γοητευτική ηθοποιός και ο ταλαντούχος τραγουδοποιός μόλις μετακόμισαν στο νέο τους σπίτι στην περιοχή του Μετς.
Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, η Τόνια Σωτηροπούλου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την μετακόμισή της, δείχνοντάς τις κούτες με τα προσωπικά της αντικείμενα. Έτσι, πλέον είναι γεγονός πως η όμορφη ηθοποιός άφησε το σπίτι της στο Γκάζι και ο τραγουδιστής το διαμέρισμά του στο Μετς και μετακόμισαν μαζί στο ίδιο σπίτι.
«Είναι τόσο πολύ ερωτευμένος με την Τόνια, που δεν θέλει να λείπει στιγμή από το πλευρό της! Γι’ αυτό, άλλωστε, έκανε επιλεκτικές συναυλίες, για να έχει τον χρόνο να ταξιδεύει μαζί της. Πρώτη φορά τον έχουμε δει τόσο παθιασμένο με κάποια!», λένε άτομα από το περιβάλλον τους, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει υπάρξει ούτε πρόταση γάμου ούτε αρραβώνας, όπως γράφτηκε και ακούστηκε.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, οι δυο τους περνούν τέλεια μαζί, και βλέπουν πολύ σοβαρά τη σχέση τους, γι΄αυτό και αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Το ζευγάρι είναι μαζί εννέα μήνες και η τριβή της καθημερινότητας είναι ένα… test drive, για το επόμενο βήμα που δεν είναι άλλο από την επισημοποίηση της σχέσης του.