«Στην καψούρα όλα συγχωρούνται, γι’ αυτό έχω συγχωρήσει κι έχω δώσει δεύτερη ευκαιρία σε σχέση» εξομολογείται ο Κωνσταντίνος Αργυρός.
Ο ανερχόμενος τραγουδιστής, μίλησε στο thema people και αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, τη νυχτερινή διασκέδαση αλλά και τα προσωπικά του και παραδέχεται ότι έχει κάνει σχέσεις και με επώνυμες.
Ακολουθεί ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα.
Δίνεις στις σχέσεις σου δεύτερη ευκαιρία;
Στην καψούρα όλα συγχωρούνται, γι’ αυτό έχω συγχωρήσει κι έχω δώσει δεύτερη ευκαιρία σε σχέση. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι απαράβατοι κανόνες, όπως το ότι η απιστία δεν συγχωρείται ποτέ.
Αισθάνεσαι πρώτο όνομα επειδή κρατάς ένα μαγαζί μόνος σου;
Όχι. Αισθάνομαι ευτυχής που έχω τον χρόνο να τραγουδάω για τους ανθρώπους που έρχονται να με ακούσουν. Η άποψή μου είναι ότι όσο πιο ψηλά ανεβαίνεις, τόσο πιο ταπεινός πρέπει να είσαι.
Με την απότομη δημοσιότητα έχασες λίγο την ισορροπία σου;
Ποτέ δεν έχασα την ισορροπία μου. Όποτε πήγαινα να ξεφύγω με έβαζαν στη θέση μου οι φίλοι μου και η οικογένειά μου.
Ποιες επιλογές σου θεωρείς λάθος;
Στα επαγγελματικά, δύο συνεργασίες τις οποίες έπρεπε να είχα αποφύγει. Στην προσωπική μου ζωή, δηλαδή στην καψούρα, δεν κάνω λάθη. Απ’ όλες μου τις σχέσεις έχω κερδίσει κάτι.
Έχεις κάνει σχέσεις με επώνυμες γυναίκες;
Ναι, αλλά δεν τις επιδεικνύω.
Ποια είναι η μεγαλύτερη τρέλα που έχεις κάνει ποτέ;
Έχω περπατήσει 30 χιλιόμετρα για να συναντήσω την τότε κοπέλα μου και να τα ξαναβρούμε. Και αντί να πάρω λεωφορείο, προτίμησα με τα χρήματα που είχα να της πάρω σοκολάτα.
Θέλεις να δημιουργήσεις σύντομα τη δική σου οικογένεια;
Έχω μεγαλώσει σε μια υγιή και ισορροπημένη οικογένεια, με ωραία πρότυπα, κι έτσι θέλω να μεγαλώσω κι εγώ τα παιδιά μου. Μέχρι στιγμής όμως δεν έχω νιώσει την ανάγκη να κάνω οικογένεια.