Έφτασε η μέρα η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης να μας πουν την πρώτη «καλημέρα» της σεζόν!
Είναι ημέρα πρεμιέρας η Δευτέρα 19 Σεπτεβρίου 2016 για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, αφού η εκπομπή «Έτοιμο το Πρωινό» βγαίνει στις οθόνες μας μέσα από την συχνότητα του Epsilontv.
Μάλιστα, οι δύο κεντρικοί παρουσιαστές όλη την προηγούμενη ημέρα βρισκόντουσαν στο κανάλι για πρόβες, ενώ η Κατερίνα Καραβάτου με φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram πόζαρε δίπλα στον σύζυγό της και τον σκηνοθέτη της εκπομπής τους!
«Σκηνοθέτη!!! Κανόνισε την πορεία σου….! Τελευταίες λεπτομέρειες, τρέξιμο, “ειναι όλα στη θέση τους;”, συγκινητικά μηνύματα, αγωνία για το αποτέλεσμα, βλέμματα γεμάτα κατανόηση, υπομονή, χαρά, δυνατή μουσική, απέραντη αγάπη για τη δουλειά μας!!!!» σχολίασε στην ανάρτηση της η παρουσιάστρια.