![ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΑΛΑΣ, ΑΝΝΑ ΔΡΟΥΖΑ](https://vipnews.gr/wp-content/uploads/2014/07/aff56881d20f44e7cecc30653186b266.jpg)
Σε βραδινή τους έξοδο εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τον Θανάση Λάλα και την Άννα Δρούζα.
Το ζευγάρι επέλεξε το βράδυ του Σαββάτου να παρακολουθήσει μαζί με ακόμη 7000 θεατές την αρχαία τραγωδία Προμηθέας Δεσμώτης του Αισχύλου σε σκηνοθεσία Έκτορα Λυγίζου η οποία ανέβηκε στην Επίδαυρο.
Το κοινό παρακολούθησε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα παράσταση στην οποία συμμετείχαν, εκτός από τον νεαρό σκηνοθέτη και ηθοποιό, οι: Δήμητρα Βλαγκοπούλου, Στεφανία Γουλιώτη, Τζίνα Θλιβέρη, Μιχάλης Κίμωνας, Άννα Μάσχα, Θάνος Τοκάκης και Γαλήνη Χατζηπασχάλη.
Η σύγχρονη εκδοχή της τραγωδίας όπως επέλεξε να την παρουσιάσει ο Έκτορας Λυγίζος, φαίνεται πως άρεσε στο κοινό, το οποίο και χειροκρότησε τους συντελεστές μετά το τέλος της παράστασης.