Home Lifestyle

Η Κατερίνα Παπουτσάκη εξηγεί: Γιατί έκανε μήνυση σε περιοδικό;

Η Κατερίνα Παπουτσάκη θυμάται την δικαστική διαμάχη που είχε με περιοδικό στο παρελθόν και αποκαλύπτει πως αυτή τελείωσε!

Για τη σχέση της με την δημοσιότητα αλλά και τα media μίλησε η Κατερίνα Παπουτσάκη με συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «ΟΚ!» . Ανάμεσα σε άλλα, η ηθοποιός και μέλος της κριτικής επιτροπής του «Your Face Sounds Familiar», εξήγησε γιατί κατέθεσε μήνυση σε περιοδικό!

 

 

Έχεις κάνει ποτέ µήνυση σε κάποιο Μέσο;

Ναι, έχω κάνει σε περιοδικό. Αλλά τελικά δεν το τράβηξα µέχρι τα άκρα.Βρήκαµε µία συµβιβαστική λύση.

 

 

Στο σίριαλ ήσουν ζευγάρι µε τον Μέµο Μπεγνή που έκανε τα πάντα για να απασχολεί τα µέσα µε τη σχέση σας. Ήσουν ποτέ µε κάποιον που επιδίωκε να προβάλλει τον δεσµό σας για τη δηµοσιότητα;

Όχι. Ποτέ δεν ένιωσα κάτι τέτοιο, προς Θεού.Βέβαια, η Φοίβη προέβαλλε και η ίδια την προσωπική της ζωή.Εγώ δεν ήµουν ποτέ µε κάποιον για να προκαλέσω σούσουρο.∆εν ένιωσα ποτέ ότι µε χρησιµοποίησαν, αλλά ούτε κι εγώ χρησιµοποίησα ποτέ κανέναν για να υπάρχω στο προσκήνιο.

more posts vipnews
More Lifestyle
Search