Home Lifestyle

Ηλίας Κόζας: Τι είπε και προκάλεσε την οργή του Λιάγκα

«Όλοι δώσαμε το 100% της ενέργειάς μας πάνω στη σκηνή, όχι μόνο εγώ. Είχαμε πολύ ωραίο κλίμα μεταξύ μας…

είπε ο ο frontman των Koza Mostra, Ηλίας Κόζας στο Πρωινό mou και πρόσθεσε: «Όλα τα παιδιά κάνανε πολύ σημαντικά πράγματα. Η συμμετοχή μας δεν υστερούσε πουθενά, ούτε χορογραφικά γιατί η Μαρία Λυραράκη έκανε εξαιρετική δουλειά, όλα τα παιδιά ήταν εξαιρετικά, ακόμα και ο Αγάθωνας έκανε ακριβώς αυτό που έπρεπε να κάνει..».

 

Για την 6η θέση που κατέκτησαν δήλωσε: «Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει πολύ καλύτερη θέση, αν ήταν αντικειμενικός ο διαγωνισμός και η ψηφοφορία. Πλέον γνωρίζουμε πως υπάρχουν και επιτροπές που αναδιαμορφώνουν το πώς ψηφίζει η κάθε χώρα… Υπήρξαν και οι συμμαχίες… Παρ’ όλα αυτά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και ακόμα πιο ευτυχισμένοι από τη συμπεριφορά των Ελλήνων απέναντί μας».

 

Ο Ηλίας ξεκαθάρισε ότι δεν πήραν χρήματα για την συμμετοχή τους στο μουσικό διαγωνισμό και αποκάλυψε ότι επέστρεψαν στην Θεσσαλονίκη με… ΚΤΕΛ :

 

«Πήγαμε στη Eurovision με 5 ευρώ στην τσέπη. (…) Σαφέστατα δεν πληρωθήκαμε! Για όσους δεν το γνωρίζουν, βέβαια, φτάσαμε στην Αθήνα και πήραμε ΚΤΕΛ για να γυρίσουμε στη Θεσσαλονίκη. Ας μην επεκταθούμε, αλλά … Η αλήθεια είναι ότι δημιουργήσαμε ένα “πρόβλημα” επειδή ήμασταν από Θεσσαλονίκη και πολλά άτομα… Από εκεί και πέρα, τώρα τελείωσε όλο αυτό, και κατανοούμε κάποιες καταστάσεις που μπορεί να έπιασαν εξ’ απροόπτου κάποιους ιθύνοντες…» ανέφερε.

 

Ο Γιώργος Λιάγκας, όμως, ακούγοντας όλα αυτά άστραψε και βρόντηξε: «Τι να λέμε τώρα; Είμαστε σε μια χαρούμενη φάση και όλοι έχουμε κάνει focus στον Αγάθωνα. Είπαμε να φωνάξουμε τον Ηλία Κόζα, επειδή αυτός είναι το νέο παιδί, και μας πέταξε τη “βόμβα” ότι έφτασαν εδώ… Στην Αθήνα και στις πόλεις της Αρχαίας Ελλάδας, όταν οι νικητές γυρίζανε, γκρέμιζαν τα τείχη, δεν τους έστελναν με ΚΤΕΛ…» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής και συμπλήρωσε:

 

«Είναι γυφτιά! Η ελληνική γυφτιά! Άσε την κρίση τώρα… Αθήνα – Θεσσαλονίκη, είναι πέντε άτομα από 50 ευρώ, είναι 250 ευρώ. Μήπως αν το έλεγαν στην Aegean ή την Ολυμπιακή δεν θα τους έδιναν τσάμπα εισιτήρια; Ας βγάζανε μια φωτογραφία μπροστά στο αεροπλάνο και ας πήγαιναν τσάμπα τα παιδιά … Απλώς θέλει λίγο μυαλό και λίγη λεβεντιά, που δεν την έχουμε» κατέληξε.

more posts vipnews
More Lifestyle
Search