Η Ζήνα Κουτσελίνη άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για πράγματα που τη στιγμάτησαν στο παρελθόν.
Μια συνέντευξη για όλους και για όλα παραχώρησε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και την εκπομπή «Join Us» η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία μίλησε για την καριέρα της στην τηλεόραση αλλά και για τις σχέσεις της με διάφορα τηλεοπτικά πρόσωπα.
Εκτός των άλλων, η πρώην διευθύντρια ψυχαγωγικού προγράμματος του Alpha, αναφέρθηκε και στη δύσκολη παιδική της ηλικία, από την εποχή που ζούσε με την οικογένεια της στην Σκόπελο.
«Τον αδερφό μου τον βοήθησα όσο μπορούσα και ήμουν δίπλα του μέχρι το τέλος. Νομίζω ότι στη δική μου την περίπτωση, το κακό είναι ότι και ο μπαμπάς και ο αδερφός πέθαναν από το αλκοόλ. Εγώ σώθηκα. Νιώθω ότι οι άνθρωποι που είναι αλκοολικοί, δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό που τους λες, είναι από αγάπη. Έβλεπα τον αδερφό μου που ερχόταν σε μια καφετέρια να πιούμε καφέ και τρίκλιζε. Τι διάλογο να κάνεις;» αποκάλυψε η Ζήνα Κουτσελίνη.
«Στη Σκόπελο ήμουν η κόρη του μεθύστακα και όχι ενός ανθρώπου που είχε ολόκληρη αυτοκρατορία. Ο πατέρας μου είχε δέκα μαγαζιά, ήταν αυτοδημιούργητος. Κατάφερε να χτίσει μια ολόκληρη αυτοκρατορία μαζί με το αλκοόλ. Ένιωθα ντροπή, ένιωθα ότι ήθελα να τον βοηθήσω και δεν μπορούσα. Ήμουν μικρή, έβλεπα τη μάνα μου να το παλεύει και το πάλεψε πολύ. Η μάνα μου είναι η σύγχρονη ηρωίδα. Δεν έφυγε ποτέ από το πλάι του πατέρα μου» πρόσθεσε η Ζήνα Κουτσελίνη στη συνέντευξη της.