Home Lifestyle

Εύα Λάσκαρη και Στέλλα Γιαμπουρά στο νέο DOCA Shop στο Χαλάνδρι

Στο νέο DOCA Shop στην οδό Πλάτωνος 8 στο Χαλάνδρι, συνάντησε ο φωτογραφικός φακός την Εύα Λάσκαρη και την Στέλλα Γιαμπουρά.

Οι δύο φίλες επέλεξαν προϊόντα μέσα από τη μοναδική συλλογή του καταστήματος σε τσάντες, ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, τα οποία δε σταμάτησαν να δοκιμάζουν στους υπέροχους χώρους του καταστήματος.

 

Το “greek design” απο το έμπειρο σχεδιαστικό τμήμα της εταιρείας δημιουργεί ολοκληρωμένες συλλογές μοναδικού σχεδιασμού, απαράμιλλης ποιότητας και σε “value for money” τιμές.

 

Η εταιρεία αριθμεί σήμερα πάνω από 100 άτομα προσωπικό και η ανοδική της πορεία στο χώρο της μόδας από το 1989 επικυρώνεται με πολλές συνεργασίες με επιλεγμένα καταστήματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. !

 

Η εταιρεία φέτος συμπληρώνει 30 DOCA shops (8 από τα οποία άνοιξαν μέσα στο 2016!) σε Ελλάδα και εξωτερικό και γιορτάζει με τρία ολοκαίνουρια καταστήματα στην Αττική: Αγγ.Μεταξά 34, Γλυφάδα, Πλάτωνος 8, Χαλάνδρι και Σωτήρος Διός 37, Πειραιά.

 

Στην Αθήνα υπάρχουν ήδη 3 καταστήματα DOCA στην πλατεία Δαβάκη, Καλλιθέα, στην Ερμού και στην Πολυκλείτου στο κέντρο της Αθήνας.

 

more posts vipnews
More Lifestyle
Search