Την Ευγενία Μανωλίδου και τον Άδωνι Γεωργιάδη μαζί με τα δυο τους παιδιά Περσέα και Αλκαίο απαθανάτισε ο φωτογραφικός μας φακός στη γιορτή της Ελληνικής Αγωγής στο Ίδρυμα Θεοχαράκη.
Η Ελληνική Αγωγή ιδρύθηκε από τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας το 1994, με σκοπό την εκμάθηση της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας, Ιστορίας και Φιλοσοφίας.
Πριν από λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης των φετινών μαθημάτων και έγινε ένας γενικός απολογισμός της χρονιάς που πέρασε, με τα παιδιά να δείχνουν στο κοινό όλα αυτά που διδάχτηκαν μέσα από θεατρικά δρώμενα.
Ο γιος του Άδωνι Γεωργιάδη και της Ευγενίας Μανωλίδου, Περσέας συμμετείχε στη θεατρική παράσταση, με τους γονείς του και τον 3χρονο αδερφό του Αλκαίο να τον καμαρώνουν και να τον χειροκροτούν.