Home Lifestyle

Ελένη Πετρουλάκη: Τα πρώτα μπάνια με τις κόρες της

Η Ελένη Πετρουλάκη και οι κόρες της, οι οποίες μεγάλωσαν πολύ, έκαναν το μπάνιο τους στον Αστέρα Βουλιαγμένης και έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Η γνωστή γυμνάστρια εκμεταλλεύτηκε την καλοκαιρία των ημερών και ξεκίνησε νωρίς τις βουτιές στη θάλασσα. Με τις τέσσερις κόρες της βρέθηκαν στον Αστέρα Βουλιαγμένης όπου έκαναν το μπάνιο και την ηλιοθεραπεία τους.

Η personal trainer εντυπωσίασε για ακόμα μία φορά με τις τέλειες αναλογίες της και το καλογυμνασμένο και αψεγάδιαστο σώμα της. Φορώντας ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό με βαθύ ντεκολτέ απέδειξε για πολλοστή φορά τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της γυμναστικής και της σωστής διατροφής. Σε αυτό τον τρόπο ζωής έχει μυήσει και τις κόρες της και φροντίζει να αθλούνται και να ακολουθούν ένα υγιεινό τρόπο διατροφής.
Τις εντυπώσεις, όμως δεν έκλεψε μόνο η μαμά Ελένη, αλλά και οι κόρες της, οι οποίες έχουν μεγαλώσει πολύ και ακολουθούν τα χνάρια της μητέρας τους. Η 13χρονη Άννα Μαρία μπήκε ήδη στην εφηβεία, οι δίδυμες Μίλα και Δωροθέα είναι 11 ετών, ενώ η μικρή Ιλιάνα 8.

more posts vipnews
More Lifestyle
Search