Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τη Δέσποινα Βανδή μετά το τέλος της παράστασης «Το δικό μας σινεμά» στο Θέατρο Άλσος όπου πρωταγωνιστεί.
Με αφορμή τα γενέθλιά της σήμερα Δευτέρα 22 Ιουλίου, οι συνεργάτες της, οι συμπρωταγωνιστές της αλλά και τα δύο της παιδιά, της έκαναν δώρο μια τούρτα τα κεράκια της οποίας έσβησε φανερά συγκινημένη στη σκηνή του θέατρου.
Με όλους τους ηθοποιούς αλλά και τους θεατές να τη χειροκροτούν και να της εύχονται για το ευχάριστο αυτό γεγονός, η τραγουδίστρια δε σταμάτησε να χαμογελά και να απολαμβάνει τις όμορφες αυτές στιγμές. Τις οποίες μάλιστα μοιράστηκε και με τα παιδιά της, Μελίνα και Γιώργο, που έφεραν την τούρτα στη σκηνή και εισέπραξαν το φιλί της μητέρας τους.
Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που είδαμε τον μικρό γιο της τραγουδίστριας, ο οποίος φαίνεται τόσο στο βίντεο που ανέβασε η ίδια στο Instagram όσο και στη φωτογραφία, όπου βλέπουμε τη Δέσποινα Βανδή με τα δύο της παιδιά σε ευχάριστες στιγμές. Στη δε λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία, η τραγουδίστρια έγραψε: «Μια πολύ όμορφη έκπληξη με περίμενε στο τέλος της παράστασης σήμερα! Την οργάνωσαν τα παιδιά μου! Συνεργοι,φίλοι και συνεργατες! Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου! Με κάνατε πολύ χαρούμενη! #birthdaygirl»!