Για την πρώην του, Άννα Πρέλεβιτς, αλλά και για την νυν, Έλενα Παπαγγελή, μίλησε ο Γιώργος Σαμπάνης.
Με συνέντευξη του στην εκπομπή «Το Πρω1νό», ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε τι συνεβη αναφορικά με τον χωρισμό του με την παρουσιάστρια αλλά και γιατί αποφάσισε δημοσιοποιήσει τη νέα του σχέση.
«Θεωρώ ότι απέναντι σε μία γυναίκα, εφόσον σου έχει φερθεί καλά και δεν έχεις τίποτα κακό να πεις για εκείνη, πρέπει να σκεφτείς τι θα δηλώσεις.Τίποτα! Η ευγένεια που πρέπει να έχεις απέναντι σε αυτόν τον άνθρωπο είναι να μην δηλώσεις τίποτα. Εάν θέλει εκείνη, με την ιδιότητα της γυναίκας, μπορεί να δηλώσει ό,τι θέλει. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω, είναι άνανδρο! Δεν μπορώ να μιλάω για έναν άνθρωπο που δεν είναι παρών και με στήριξε στην ζωή μου, όσο με στήριξε. Αυτά στη ζωή συμβαίνουν! Όποιος δεν τα έχει ζήσει, είναι τυχερός» αποκάλυψε σχετικά ο Γιώργος Σαμπάνης.
«Ένας άντρας οφείλει να προστατεύει τον άνθρωπο με τον οποίο είναι σε μία σχέση. Όταν είσαι μαζί με έναν άνθρωπο κι έχεις πάρει την απόφαση να μην κρύβεσαι για να είσαι φυσιολογικός, τα δεδομένα είναι ότι είστε μαζί και δεν έχετε τίποτα να κρύψετε και περνάτε καλά» είπε για την τωρινή σύντροφο του ο τραγουδιστής.