Home Lifestyle

Γιώργος Παπαχρήστος: Ξέσπασε για το θάνατο του Βασίλη Μπεσκένη!

Ξέσπασε μέσω διαδικτύου ο Γιώργος Παπαχρήστος και χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις για συγκεκριμένα άτομα.

Ο δημοσιογράφος δε μπορούσε να κρύψει την οργή του για το γεγονός ότι κάποιοι χρησιμοποίησαν το διαδίκτυο για να μιλήσουν άσχημα για τον Βασίλη Μπεσκένη, το δημοσιογράφο που έχασε τη ζωή του από ανακοπή καρδιάς, αμαυρώνοντας έτσι τη μνήμη του.

Με ανάρτησή το στο twitter, ο Γιώργος Παπαχρήστος, χαρακτήρισε τους ανθρώπους που χρησιμοποίησαν το βήμα του διαδικτύου για να προσβάλλουν τη μνήμη του νεκρού συναδέλφου, ως «Σιχάματα, βρωμερά και τρισάθλια…».

Ο δημοσιογράφος έγραψε χαρακτηριστικά: «Γι αυτά τα τομάρια που πανηγύρισαν για την απώλεια του Βασίλη Μπεσκένη, δεν υπάρχουν λόγια. Υπάρχουν όμως για εκείνους που που τα τάισαν με μίσος και χολή. Σιχάματα, βρωμερά και τρισάθλια…»

more posts vipnews
More Lifestyle
Search