Σε μία εποχή που το πρόχειρο φαγητό και τα κατεψυγμένα προϊόντα έχουν γίνει συνήθεια στην καθημερινή διατροφή -με τα διατροφικά σκάνδαλα των μεγάλων εταιρειών να ξεσπούν συνεχώς- το κρεοπωλείο delicatessen Φάρμα Κατερίνα εγγυάται για την ποιότητα των κρεάτων που φτάνουν στο πιάτο μας, κάτι που γνωρίζει και ο Γιώργος Ντάβλας, ο οποίος τα επιλέξει για την αγορά κρέατος.
Σε ένα κτήμα έκτασης 376.500 μέτρων δημιουργήθηκε η Φάρμα Κατερίνα, στην οποία η ποιότητα και οι υψηλές προδιαγραφές έχουν πάντα τον πρωτεύοντα ρόλο! Έτσι, δημιουργήθηκε η εταιρεία παραγωγής και εμπορίας κρεάτων Farm Katerina, που διακρίνεται για τα κορυφαίας ποιότητας προϊόντα της.
Παράλληλα, το εστιατόριο The Cellar House by Aventador, βραβευμένο με gold award of quality and taste 2019, δίνει δυνατά το παρόν στην αγορά της εστίασης με την άριστη ποιότητα κρεάτων Farm Katerina που διαθέτει.