Συγκινημένος αλλά και εμφανώς ενοχλημένος εμφανίστηκε στον τηλεοπτικό αέρα ο Γιώργος Λιάγκας, σχολιάζοντας την απομάκρυνση της Ελεάνας Τρυφίδου από την εκπομπή του.
Η επί χρόνια συνεργάτιδα και φίλη του παρουσιαστή, έπειτα από απόφαση του σταθμού, έφυγε από την εκπομπή, μετά το σάλο που προκλήθηκε με το περιστατικό της σεξουαλικής παρενόχλησης φοιτήτριας στο ΑΠΘ.
Ο ίδιος, εμφανώς επηρεασμένος από την εξέλιξη αυτή, δε μπόρεσε να κρύψει τη στεναχώρια του και θέλησε να αναφερθεί δημοσίως στην απομάκρυνση της στενής συνεργάτιδάς του.
Έτσι την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου, από το βήμα της εκπομπής του μίλησε σε έντονη συναισθηματική φόρτιση για την Ελεάνα Τρυφίδου: «Είναι μια πολύ περίεργη χρονιά για μένα φέτος.
Δοκιμάζομαι πολύ και εγώ και οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου. Με την Ελεάννα Τρυφίδου είμαστε φίλοι πολλά χρόνια. Έχουμε ξεκινήσει σχεδόν μαζί από το Star, κάναμε μαζί ραδιόφωνο, αργότερα εκπομπές, μετά ανέλαβε την αρχισυνταξία. Είναι σαν αδερφή μου, είναι σαν οικογένειά μου. Πολλές φορές στη ζωή συμβαίνουν διάφορες καταστάσεις που δεν μπορούμε να διαχειριστούμε και λαμβάνονται κάποιες αποφάσεις που χωρίζουν τους ανθρώπους. Η ζωή προχωράει, οι άνθρωποι ξαναενωνόνται, οι ικανοί άνθρωποι δεν χάνονται. Η Ελεάννα είναι μια εξαιρετική δημοσιογράφος και δεν θα πάει χαμένη. Από σήμερα δεν θα είμαστε μαζί τουλάχιστον σε αυτή εδώ την εκπομπή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.