Home Lifestyle

Αντώνης Ρέμος: Τι συζήτησε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Στη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη η οποία προκάλεσε ποικίλα σχόλια, αναφέρθηκε με δημόσια δήλωσή του ο Αντώνης Ρέμος.

 

Ο γνωστός τραγουδιστής μετά το ντόρο που προκάλεσε η επίσκεψή του στα γραφεία της ΝΔ και η συνάντησή του με τον πρόεδρό της, έσπευσε να διευκρινίσει ότι δεν έχει πολιτικές βλέψεις. Υπήρξε δε ξεκάθαρος ως προς αυτό μέσω γραπτής του ανακοίνωσης:

 

 

 

«Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τον Πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη. Η επίσκεψή μου αυτή στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, είχε σαν σκοπό να καταθέσω τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες της κοινωνίας όπως εγώ τις εκλαμβάνω εγώ. Όλη η κουβέντα μας στάθηκε στα πλαίσια μιας φιλικής και ειλικρινούς συζήτησης. Η επίσκεψή μου αυτή δεν έχει καμία πολιτική απόχρωση και ως εκ τούτου ουδεμία σχέση έχουν τα σενάρια της εμπλοκής μου με την πολιτική του τόπου. Ως ενεργός πολίτης όμως θα συνεχίσω και θα καταθέτω τις απόψεις μου και τις ανησυχίες μου σε όλες τις πολιτικές πλευρές. Ευχαριστώ τον κύριο Μητσοτάκη για την εγκάρδια φιλοξενία του και του εύχομαι καλή συνέχεια».

more posts vipnews
More Lifestyle
Search