Home Lifestyle

Αλέξης Κούγιας: Πόσα χρήματα θα πρέπει να του καταβάλλει η Εύη Βατίδου!

Οριστικό τέλος στη δικαστική διαμάχη μεταξύ του Αλέξη Κούγια και της Εύης Βατίδου, με νικητή τον πρώτο. Δε φαντάζεστε πόσα χρήματα καλείται να καταβάλλει η δεύτερη για τα δικαστικά έξοδα.

Το δικαστήριο αφορούσε σε προσφυγή της Εύης Βατίδου, η οποία ζητούσε μερίδιο από τα περιουσιακά στοιχεία του πρώην συζύγου της τα οποία όπως υποστήριζε στην αγωγή της, αποκτήθηκαν όταν ήταν παντρεμένοι. Το 9ο τμήμα του Εφετείου Αθηνών ωστόσο το οποίο εκδίκασε την υπόθεση, δικαίωσε τελικά τον Αλέξη Κούγια και ταυτόχρονα υποχρέωσε την πρώην σύζυγό του να του καταβάλει 92.000 ευρώ για τα δικαστικά έξοδα. Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της Espresso, το δικαστήριο έκρινε πως η ίδια «δεν είχε καμία συμβολή στην απόκτηση της περιουσίας αυτής». Σημειώνεται πως μεταξύ των περιουσιακών στοιχείων που διεκδικούσε η Εύη Βατίδου και αναφέρεται στο δημοσίευμα, είναι το σπίτι του Αλέξη Κούγια στη Βουλιαγμένη, οι εξοχικές κατοικίες σε Μύκονο και Αράχοβα, τα ιδιόκτητα γραφεία του ποινικολόγου στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και ένα ξενοδοχείο που διατηρεί στο κέντρο της Αθήνας, η αξία των οποίων έχει εκτιμηθεί σε 50.000.000 ευρώ.

Για την απόφαση του δικαστηρίου μίλησε ο Αλέξης Κούγιας στην εκπομπή «Το Πρωινό» την Παρασκευή 9 Μαρτίου: «Αυτή η απόφαση έχει βγει εδώ και πολύ καιρό και για μένα δεν έχει καμία σημασία. Εγώ από αυτή τη σχέση έχω μόνο καλά να θυμάμαι και θέλω να δηλώσω δημοσίως, ότι ανεξαρτήτως των επιλογών της πρώην συζύγου μου για τον τρόπο που θέλησε να αντιμετωπίσει τον χωρισμό μας, εγώ μόνο ευγνωμοσύνη έχω απέναντί της. Έχουμε δυο φανταστικά παιδιά και θέλω να κλείσει όλη αυτή η ταλαιπωρία μου αυτών των 12 ετών, η οποία κλείνει τυπικά με αυτή την απόφαση. Έχουμε δύο αγγελούδια να μεγαλώσουμε και για μας προέχει αυτό», είπε ο Αλέξης και συνέχισε: «δυστυχώς, σε όλη αυτή τη διαδικασία, η πρώην σύζυγός μου πήγε και βρήκε όλους τους δικηγόρους με τους οποίους είχα αντιπαλότητα, οι οποίοι ανέλαβαν εργολαβικά την υπόθεση. Μπορεί να παραπλανηθεί η Δικαιοσύνη, αλλά 44 χρόνια δικηγόρος δεν έχω δει να μην κερδίζει αυτός που έχει δίκιο. Το ποσό των 92,000 ευρώ πρέπει να πληρωθεί σε μένα. Είναι η ηθική ανταμοιβή μου για την ψυχική ταλαιπωρία. Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος!».

Η Φαίη Σκορδά, παρενέβη σε εκείνο το σημείο και είπε: «έλα μωρέ Αλέξη τώρα! Δεν πειράζει! Δεν μιλάω τόση ώρα, αλλά… Δεν πειράζει τώρα, άσε τη!», με τον Αλέξη Κούγια να απαντά: «εγώ έχω την άποψη ότι όταν ενώνεσαι με μια γυναίκα, για όσο διάστημα, εκείνο που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι το πώς θα κάνεις τη ζωή αυτού με τον οποίο ενώνεσαι καλύτερη και αυτό είναι στο διηνεκές. Όταν με τον άνθρωπο αυτό έχεις φέρει δύο παιδιά στη ζωή, είναι αδύνατον να σκεφτείς να κάνεις τον άλλον δυστυχισμένο».

more posts vipnews
More Lifestyle
Search