Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ είναι ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης και η σύζυγός του Δώρα Τσαμπάζη, καθώς απέκτησαν το πρώτο τους παιδί.
Έντεκα μήνες μετά το γάμο του, το ζευγάρι υποδέχθηκε στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης το νέο μέλος της οικογένειάς του, ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Για τη δημοσιογράφο είναι το πρώτο της παιδί, ενώ ο Ολυμπιονίκης του ταεκβοντό έχει και ένα γιο από τον πρώτο του γάμο. Το ζευγάρι μοιράστηκε τη χαρμόσυνη είδηση με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram.
«Όσο κι αν σου το περιγράφουν από πριν, εκείνη τη στιγμή καταλαβαίνεις ότι δεν σου είχαν πει τίποτα. Σήμερα γεννήθηκα ξανά μαζί με την κόρη μας» έγραψε η Δώρα Τσαμπάζη κάτω από την τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία που ανάρτησε στα social media, ενώ ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης σχολίασε κάτω από τη δική του δημοσίευση «Καλώς ήρθες πριγκίπισσα μας».