Home Lifestyle

Αιμίλιος Χειλάκης: Το θερμό φιλί στη σύζυγό του Αθηνά Μαξίμου!

Στην πρεμιέρα του θεατρικού έργου “Άγριες Νότες”, στην οποία πρωταγωνιστεί η σύζυγός του Αθηνά Μαξίμου, βρέθηκε ο Αιμίλιος Χειλάκης και τη συνεχάρη με ένα θερμό φιλί.

Οι δυο τους είναι μαζί πολλά χρόνια και ο έρωτάς τους είναι μεγάλος και μάλιστα δεν τον κρύβουν. Είναι ένα αγαπημένο ζευγάρι και πάντα ο ένας βρίσκεται στο πλευρό του άλλου και στα καλλιτεχνικά τους βήματα.

 

 

Έτσι ο Αιμίλιος Χειλάκης βρέθηκε στο πλευρό της Αθηνάς Μαξίμου στη νέα θεατρική της δουλειά.

 

 

Το έργο της Νίνας Ράπη, ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Χρήστου Καψούλη και η πρεμιέρα έγινε στις 13 Οκτωβρίου στο Αγγέλων Βήμα, παρουσία πολλών γνωστών Αθηναίων από τον καλλιτεχνικό χώρο, της πολιτικής και της αθηναϊκής κοινωνίας.

 

 

Μια νουάρ ιστορία για μια πολιτική δολοφονία, μια συναυλία που διακόπτεται, δύο εξιλαστήρια θύματα κι ένα πείραμα σε εξέλιξη.

 

Τους ρόλους ερμηνεύουν: οι:Μ. Καρατζογιάννης, Τσ. Τζανάτος, Αθ. Μαξίμου. 

more posts vipnews
More Lifestyle
Search