Μια εβδομάδα μετά το γάμο της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο η Αθηνά Οικονομάκου μοιράζεται τα συναισθήματά της για μια από τις ομορφότερες μέρες της ζωή της.
Η ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram τις σκέψεις και τα συναισθήματά της πριν και μετά τον θρησκευτικό της γάμο στη Μύκονο. Όπως επίσης και να ευχαριστήσει δημόσια τη Σήλια Κριθαριώτη για το «ωραιότερο νυφικό του κόσμου όλου».
«Ποτέ μου δεν είχα ονειρευτεί γάμους και νυφικά.. και ειδικά κατά την διάρκεια του φετινού καλοκαιριού το άγχος, και το τρέξιμο για την διοργάνωση του γάμου μου σε συνδυασμό με τη δουλειά μου και τις αμέτρητες ευθύνες ως νέα μανούλα, με έκαναν πολλές φορές να αναρωτηθώ “γιατί το περνάω όλο αυτό;” Τώρα ξέρω!!! Θα το ξαναέκανα ακόμα και εάν ήταν 100 φορές πιο δύσκολο! Ήταν το ωραιότερο πάρτι ever και ναι, για μένα το νυφικό μου ήταν το ωραιότερο νυφικό του κόσμου όλου. Σ´ ευχαριστώ και πάλι υπέροχη @celiakritharioti Ps @christoskerabos Ήμουν πολύ τυχερή που σε είχα δίπλα μου σε όλο αυτό!», έγραψε χαρακτηριστικά η Αθηνά Οικονομάκου.