Home Lifestyle

Αθηνά Οικονομάκου: Θα παντρευτεί σύντομα με τον Φίλιππο Μιχόπουλο;

Η Αθηνά Οικονομάκου πβάζει τα πράγματα στη θέση τους….

Για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην νέα σειρά του Mega «Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου» αλλά και για την σχέση της με τον επιχειρηματία Φίλιππο-Μιχόπουλο μίλησε η Αθηνά Οικονομάκου με συνέντευξη της στο περιοδικό «You Weekly». Μάλιστα, η ηθοποιός εξήγησε για πιο λόγο δεν θα παντρευτεί, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, με τον σύντροφο της.

 

 

 

Γράφεται ότι παντρεύεσαι κι ότι ο Φίλιππος (σ.σ. Μιχόπουλος) σου έδωσε μονόπετρο…
Όχι δεν παντρεύτηκα. Κάτι πρέπει να γράψουν, ή θα γράψουν, λοιπόν, ότι χωρίζω ή ότι παντρεύτηκα… Το ότι συνεχίζω και έχω μια σχέση δεν έχει κανένα νόημα, δεν πουλάει.

 

 

Πάντως δεν κρύβεσαι και πολλές φορές με τις φωτογραφίες μάς προλαβαίνεις…
Προστατεύω τον εαυτό μου… Και επίσης με κρατάω και σε μία απόσταση από όλο αυτό γιατί πλέον, επειδή τα ανεβάζω μόνη μου, ούτε θα με κυνηγήσουν οι παπαράτσι ούτε θα με ζαλίσουν. Κι εμένα μου αρέσει πολύ αυτό!

 

 

Είσαι κοντά σε επισημοποίηση; Θα ήθελες;
Δεν είμαι καθόλου κοντά ούτε και θα ήθελα προς το παρόν! Είμαι πολύ καλά, είμαι πολύ μικρή σε ηλικία και εγώ και αυτός οπότε δεν νομίζω πως υπάρχουν τέτοιες βλέψεις. Θα δούμε. Έχουμε μέλλον μπροστά μας.

more posts vipnews
More Lifestyle
Search