«Υγεία, αγάπη, δημιουργία. Να βγούμε από το σκοτάδι που μας έχουν βυθίσει και να δούμε επιτέλους φως, περισσότερο φως» εύχεται η Αγγελική Νικολούλη.
Η γνωστή παρουσιάστρια αναπολεί τα Χριστούγεννα των παιδικών της χρόνων και μοιράζεται τις αναμνήσεις της με τους αναγνώστες του «You».
«Θυμάμαι με νοσταλγία τις γιορτές των παιδικών μου χρόνων που λέγαμε τα κάλαντα από τα ξημερώματα και αγοράζαμε μετά τα παιχνίδια μας. Με τον γιο μου μικρό είχαμε πολλές και ξεχωριστές γιορτινές στιγμές. Το ταξίδι στο χωριό του Αϊ-Βασίλη με έκανε και μένα να νιώσω παιδί και να χαρώ τη μαγεία αυτών των ημερών».
Η Αγγελική Νικολούλη πέρασε τα φετινά Χριστούγεννα «στην όμορφη και αγαπημένη της Θεσσαλονίκη για την παρουσίαση του νέου της βιβλίου. Έτσι, με την ευκαιρία αυτή προγραμμάτισε να περάσει και την Πρωτοχρονιά στη Χαλκιδική με την αδελφή της και τον γαμπρό της, που μένουν εκεί. «Οικογενειακά και χαλαρά. Το έχω ανάγκη» τόνισε η ίδια.