Τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της αναμένει η Αγγελική Ηλιάδη και δεν σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες στο διαδίκτυο με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.
Η γνωστή τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε να κρατά μπροστά από τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, ένα μωρουδίστικο, κοντομάνικο μπλουζάκι στο οποίο αναγράφεται στα αγγλικά η φράση «Ο μπαμπάς με αγαπά».
Από τη στιγμή που η φωτογραφία ανέβηκε στο instagram, υπήρχε μεγάλη ανταπόκριση και σχόλια από τους φίλους και θαυμαστές της.
Η γλυκιά προσμονή γα την Αγγελική Ηλιάδη φαίνεται από τα μηνύματα και τις αναρτήσεις της και όπως είναι λογικό τόσο εκείνη όσο και ο Σάββας Γκέντσογλου περιμένουν τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού.