Home Lifestyle

Αγγελική Δαλιάνη: Ανοίγει νέο cafe bar στο Περιστέρι

 

Το δεύτερο μαγαζί της στην περιοχή του Περιστερίου ανοίγει η Αγγελική Δαλιάνη.

 

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της, Μάνος Παπαγιάννης, ετοιμάζονται για το νέο τους απόκτημα, ένα café bar επίσης στο Περιστέρι που έχει στηθεί με το μεράκι του Μάνου και το γούστο της Αγγελικής. Η ηθοποιός ανέλαβε η ίδια την διακόσμηση καθώς είναι κάτι που της αρέσει πολύ και στο οποίο έχει μεγάλο ταλέντο. Οι φίλοι της ενθουσιάστηκαν μόλις είδαν τον χώρο ολοκληρωμένο ενώ αυτό που απομένει τώρα είναι το όνομα.

Το ζευγάρι το έχει σκεφτεί όμως δεν θέλει ακόμα να το ανακοινώσει. Είναι μια έκπληξη που κρατούν για τον κόσμο που θα βρεθεί στο πρώτο opening. Η Αγγελική καθημερινά βρίσκεται και στα δυο μαγαζιά, ελέγχει τα πάντα, μιλά με τον κόσμο και γεννά συνεχώς ιδέες για να εμπλουτίσει τις επιχειρήσεις της.

Ο Μάνος ήταν συνέταιρος παλιότερα σε ένα αντίστοιχο μαγαζί και πριν από δυο χρόνια θεώρησαν πως ήρθε η ώρα να κάνουν κάτι δικό τους. Έτσι άνοιξαν το πρώτο cafe στο Περιστέρι το « Sweeney Todd Espresso & Cocktail Bar» που έκλεισε τρία χρόνια επιτυχίας.

more posts vipnews
More Lifestyle
Search