του Αναστάσιου Ε. Δαφνή
Στην καρδιά της Αθήνας, Κολοκοτρώνη 14, λειτουργεί εδώ και λίγο καιρό, το νέο hot spot, το «Roll & Roll», με τα πιο γευστικά σουβλάκια της πόλης που έγιναν ακόμα πιο ιδιαίτερα με τη συμβολή του Χρήστου Μπάρκα, του σεφ που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό, μέσα από τη συμμετοχή του, στο Master Chef. Στο «Roll & Roll» οι λάτρεις του ελληνικού street food,απολαμβάνουν εξαιρετικής ποιότητας σουβλάκια, με χειροποίητες πίτες , φρεσκοτηγανισμένες πατάτες με σως τρούφας, μπέικον, ζεστό τυρί. Με τη συμβολή του Χρήστου Μπάρκα, που θα δημιουργεί τις δικές του προτάσεις 30/11, 7/12, 14/12, 22/12, στο «Roll & Roll»θα προσφέρονται επίσης: FishRoll (ζουμερή κροκέτα Βακαλάου, σως ταρτάρ, ντομάτα, τηγανητές πατάτες), Steak Roll (ζουμερή μοσχαρίσια μπριζόλα, λιαστή ντομάτα, σως ροκφόρ, τηγανητές πατάτες), Egg Roll (πλούσια λαχταριστή ομελέτα, γαλοτύρι, ντομάτα, κρεμμύδι, cube πατάτες). Και επειδή τα συγκεκριμένα σουβλάκια είναι ροκ, έχουν και το δικό τους τραγούδι: Zombie- Cranberries, Poison-AliceCooper, Scar Tissue- Red Hot Chili Peppers, αντίστοιχα. Τα σουβλάκια απήλαυσαν μεταξύ άλλων οι :Αντώνης Λουδάρος, Κώστας Μαρτάκης, Μελέτης Ηλίας, Μέμος Μπεγνής, Ζέτα Δούκα, Ναταλία Δραγούμη, Κατερίνα Τζάβαλου, Γιάννης Κρητικός, Σοφία Παυλίδου, Δημήτρης Μαστρόκαλλος, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος κ.ά.