Στη σύλληψη της δημοσιογράφου Ανθής Βούλγαρη της εφημερίδας Espresso, προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης η αστυνομία, καθώς σε βάρος της είχε υποβάλλει μήνυση ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, για σχετικό δημοσίευμα που αφορούσε στο χθεσινό περιστατικό με τον Αχιλλέα Μπέο.
Η σύλληψη έγινε στα γραφεία της εφημερίδας από αστυνομικούς του τμήματος Καλλιθέας που αναζητούν και το διευθυντή σύνταξης, αφού εκκρεμεί σε βάρος του μήνυση από τον Αλέξη Κούγια.
Η δημοσιογράφος πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Ο γνωστός ποινικολόγος έγινε έξαλλος με το πρωτοσέλιδο της Espresso που είχε τίτλο: «Ο Μπέος έδειρε τον Κούγια» και μια παλιά φωτογραφία του, από παλαιότερο συμβάν που έχει αίμα στο πρόσωπο.
Ο Αλέξης Κούγιας υποστηρίζει ότι το δημοσίευμα της εφημερίδας δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα και ότι χθες υπήρξε μόνο μια λογομαχία με τον Αχιλλέα Μπέο, που σίγουρα δεν οδήγησε τους δύο άνδρες να πιαστούν στα χέρια. Κατέθεσε, λοιπόν, μήνυση εναντίον της δημοσιογράφου, η οποία κρατείται.
πηγή: protothema.gr