Home Lifestyle

Σεμπάστιαν Κοχ: Στην Αθήνα για την avant premiere της νέας του ταινίας (pics)

Του Χ. Ρουμελιώτη

Στην παρουσίαση της ταινίας «Μη χαμηλώνεις το βλέμμα» που έγινε στην Αθήνα και στην οποία πρωταγωνιστεί, έδωσε το παρόν ο Σεμπάστιαν Κοχ.

Ο διάσημος ηθοποιός, επισκέφτηκε και πάλι την αγαπημένη του Ελλάδα και με αφορμή την avant premiere της ταινίας, βρέθηκε στο ίδρυμα Κακογιάννη. Πρόκειται για την τελευταία δημιουργία του βραβευμένου Γερμανού σκηνοθέτη Φλόριαν Χένκελ Φον Ντόνερσμαρκ («Οι ζωές των άλλων», «O Τουρίστας»), ο οποίος σκηνοθετεί και πάλι τον Σεμπάστιαν Κοχ σε μια υπόθεση που έχει ως αφετηρία τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, για να αφηγηθεί γεγονότα που διατρέχουν τρεις δεκαετίες ιστορίας και καλλιτεχνικής δημιουργίας εμπνευσμένα από τη ζωή και το έργο του Γερμανού καλλιτέχνη Γκέρχαρντ Ρίχτερ.

Από τις ιδιαίτερες στιγμές της βραδιάς, η συνάντηση του Σεπάστιαν Κοχ με τον Λάκη Λαζόπουλο, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην ταινία του Γιάννη Σμαραγδή «Ο θεός αγαπάει το χαβιάρη». Οι δύο ηθοποιοί αγκαλιάστηκαν, θυμήθηκαν την υπέροχη συνεργασία τους και παρακολούθησαν μαζί την ταινία.

more posts vipnews
More Lifestyle
Search