Home Lifestyle

Που διασκέδασαν οι ηθοποιοί της παράστασης «Επικίνδυνες σχέσεις»

Λίγο πριν οι «Επικίνδυνες Σχέσεις» του Σοντερλό ντε Λακλό ανέβουν στο θέατρο Άλμα, οι σπουδαίοι συντελεστές της παράστασης, διασκέδασαν σε γνωστό εστιατόριο των Βορείων Προαστείων.

 

Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Κιμούλης και τα περισσότερα μέλη του θιάσου, έδωσαν ραντεβού στο νέο hot spot στο Ψυχικό, το Tier et tout, για να γιορτάσουν την έναρξη της σημαντικής αυτής παράστασης.

 

 

Το γνωστό εστιατόριο των βορείων προαστίων, αποτέλεσε το τέλειο σημείο συνάντησης για τους ηθοποιούς, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα υπέροχα πιάτα και την όμορη ατμόσφαιρά του.

 

 

Εκεί μαζί με τον Γιώργο Κιμούλη, συναντήσαμε επίσης την Εβελίνα Παπούλια, την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, την Μάρα Δαρμουσλή, τον Σπύρο Σαραφιανό, τη Νάνσυ Μπούκλη, την Χρύσα Κλουβά, τον Λάμπτο Κτεναβό και την Μάρω Κοντού.

more posts vipnews
More Lifestyle
Search