Κανείς από ότι φαίνεται δε μπορεί να αντισταθεί στο «Survivor», ούτε και ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος δηλώνει φανατικός τηλεθεατής του παιχνιδιού.
Ο γνωστός ηθοποιός, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στη «Real Life», σχολίασε τους λόγους που κάνουν το ριάλιτι επιβίωσης την απόλυτη τηλεοπτική επιτυχία της φετινής σεζόν. «Ο κόσμος έχει μανία με το «Survivor» γιατί έχει αίμα, δάκρυα και ιδρώτα…ενώ υπονοούνται και οι σχέσεις μεταξύ των παικτών. Έχεις ένα πακέτο δυνατό με ωραία κορμιά, με γερά αγωνίσματα, με εντάσεις και κόντρες, με εκρήξεις, με έρωτες που καλύπτονται ή δεν καλύπτονται! Υπάρχει καλύτερη συνταγή;» δήλωσε ο Πέτρος Φιλιππίδης.
Ο ηθοποιός, μάλιστα, δε δίστασε να προβλέψει και το νικητή του παιχνιδιού. «Ο Ντάνος θα κερδίσει! Είναι πολύ καλός και του αξίζει η νίκη».