Home Lifestyle

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Μιλά για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του πατέρα της!

«Είναι μια δύσκολη φάση, πρέπει να είσαι δυνατός», δήλωσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου αναφερόμενη στην πρόσφατη απώλεια του πατέρα της.

Η γνωστή ηθοποιός, λίγες ημέρες μετά τον χαμό του πατέρα της, εμφανίστηκε στην παρουσίαση των ελληνικών τραγουδιών για τη Eurovision 2015, καθώς η ίδια μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη, έχουν αναλάβει να φέρουν εις πέρας τη συγκεκριμένη βραδιά.

 

 

 

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Ντορέττα Παπαδημητρίου ρωτήθηκε και για τον θάνατο του πατέρα της και η ίδια δεν έκρυψε πόσο δύσκολο είναι για την ίδια να το αντιμετωπίσει, καθώς χρειάζεται όπως είπε, δύναμη: «Είναι θέμα επαγγελματισμού και είναι θέμα προσπάθειας να βλέπεις και λίγο τα όμορφα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή και να παίρνεις δύναμη από αυτά. Είναι μια δύσκολη φάση. Νομίζω πως είναι μονόδρομος σε τέτοιες περιπτώσεις. Πρέπει να είσαι δυνατός».

more posts vipnews
More Lifestyle
Search