Home Lifestyle

Μαρία Σολωμού: «Δεν χρειάζεται να αρέσουμε σε όλους»

Η Μαρία Σολωμού μίλησε για τον έρωτα, τον 7,5 χρόνων γιο της και παραδέχθηκε ότι θέλει να είναι ο εαυτός της σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής της, όσο κι’ αν αυτό της κοστίζει.

«Υποδύομαι στη δουλειά μου και αυτό είναι κουραστικό. Στη ζωή μου θέλω να είμαι ανοιχτή. Έχω ανάγκη το ανέκδοτο, το σπάσιμο της εικόνας, το ανθρώπινο», λέει χαρακτηριστικά και συνεχίζει: «Δεν χρειάζεται να αρέσουμε σε όλους».

 

Όπως εξηγεί οι φίλοι της δεν είναι από τον χώρο της δουλειάς της όμως δεν είναι εύκολο να συμβεί το ίδιο και με τις σχέσεις της. «Οι φίλοι μου δεν έχουν καμιά σχέση με το χώρο μου. Όμως στις σχέσεις είναι πιο δύσκολο. Πώς να καταλάβει ο άλλος τις επτάωρες πρόβες;».

 

Όσον αφορά στο θέμα του έρωτα, η γνωστή ηθοποιός δηλώνει ότι ο έρωτας μπορεί να είναι απόλυτος για μια στιγμή μόνο. «Στη διάρκεια της στιγμής αυτής, σου αλλάζει το σύμπαν. Αναθεωρείς τα πάντα και δεν είσαι πια εσύ, γίνεσαι μια άλλη – μόνο ο έρωτας μπορεί να σου το κάνει αυτό».

 

Η σχέση της με το γιο της, είναι σχέση λατρείας. «Το μόνο που του έχω μάθει είναι να μην είναι τόσο παρορμητικός. Να κάνει πίσω και να παρατηρεί. «Οι άλλοι ξέρουν λιγότερα από εσένα», του λέω πάντα. «Σκέψου πριν δράσεις». Είναι μόλις 7,5 χρόνων. Θέλω μόνο να προσέχει τον εαυτό του» δηλώνει η Μαρία Σολωμού στη «Real Life».

more posts vipnews
More Lifestyle
Search