Την πρώτη τους απόδραση στην αγαπημένη τους Πάρο για τη φετινή Άνοιξη, έκαναν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια.
Το ζευγάρι θέλοντας καταρχήν να ελέγξει αν όλα είναι σε καλή κατάσταση στο εκεί «καταφύγιό» τους αλλά και να ξεφύγει από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, έκανε μια μίνι απόδραση στο νησί.
Σύμφωνα με το περιοδικό «Hello!», σε ένα σκηνικό απόλυτης ηρεμία, ο Μιχάλης και η Ζέτα μπόρεσαν να απολαύσουν χαλαρές βόλτες, φρέσκο ψάρι σε παραδοσιακές ψαροταβέρνες και όμορφα ηλιοβασιλέματα.
Το περιοδικό τους συνάντησε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατά την επιστροφή τους από το νησί.
Αυτή ήταν και μια όμορφη ευκαιρία που είχαν να αποδράσουν για λίγο, καθώς αμέσως μετά ο γνωστός τραγουδιστής αναχώρησε για την Αυστραλία όπου είναι προγραμματισμένο να δώσει συναυλίες σε Μελβούρνη και Σίδνεϋ στο πλαίσιο του Greek Festival και αμέσως μετά θα μεταβεί στο Λονδίνο, όπου στις 24 Μαρτίου θα δώσει μια μεγάλη συναυλία.
Η επόμενη εξόρμησή τους στην αγαπημένη τους Πάρο, θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα την περίοδο του Πάσχα, όπου και αναμένεται να περάσουν αρκετές ημέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης.