
Μαζί και ερωτευμένοι είναι εδώ και τρεις μήνες η Λάουρα Νάργες και ο Μιχάλης Μουρούτσος. Σχέση, η οποία αποτέλεσε έκπληξη
στην ελληνική σόου μπιζ. Το ζευγάρι έχει αποθανατιστεί μαζί από τον φωτογραφικό φακό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού “ΟΚ” «γνωρίζονται πολλά χρόνια μέσω κοινών φίλων, ωστόσο, πιο κοντά ήρθαν πριν από ένα τρίμηνο. Η Λάουρα είναι πολύ χαρούμενη για τη σχέση τους, όπως και ο Μιχάλης. Μπορεί να μένουν σχετικά μακριά, εκείνη στα βόρεια προάστια και εκείνος στα νότια, όμως, οργανώνουν το πρόγραμμά τους ώστε να συναντιούνται αρκετές φορές την εβδομάδα. Επίσης, πολλά βράδια τα περνούν ο ένας στο σπίτι του άλλου».
Ωστόσο, η Λάουρα Νάργες βρισκόμενη στην εκπομπή «Γυναικεία υπόθεση» στο Bluesky όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αφού είπαμε ένα χρόνο θα μείνω μόνη μου».






