Ξεκινώντας μια νέα τηλεοπτική χρόνια η Ελεονώρα Μελέτη δηλώνει πως η «Μεσημεριανή Μελέτη» θέλει να αποτελεί εναλλακτική επιλογή στο πεσιμισμό και τη σοβαροφάνεια, απαντάει με χιούμορ για το …σέξι τρέιλερ της εκπομπής της, ενώ λέει “ναι στο παιδί, όχι στο γάμο”
Για τη προσωπική της ζωή, την ιδέα ενός παιδιού αλλά και μιας σχέσης με απώτερο σκοπό τον γάμο η Ελεονώρα ξεκαθαρίζει:
«Ενστερνίζομαι την αντίληψη “ναι στο παιδί, όχι στο γάμο”. Δεν έχω καμία εμμονή με τον γάμο. Βαθύτερη ανάγκη μου είναι να νιώθω “παντρεμένη” ουσιαστικά και δεσμευμένη ολοκληρωτικά με τον άνθρωπό μου, χωρίς να με καταδιώκει η ανασφάλεια της επιβεβαίωσης με ένα χαρτί. Αν εκείνος δεν ήθελε γάμο, αλλά η σχέση μου ήταν στέρεη, δε θα είχα πρόβλημα ακόμη κι αν ερχόταν ένα παιδί. Αν πάλι ο σύντροφός μου ήθελε να παντρευτούμε, ακόμη κι εγώ, που δεν είμαι πολύ υπέρ του γάμου θα το έκανα. Είμαι καλό κορίτσι. Μου αρέσει να σέβομαι τις ανάγκες και να ακούω τις επιθυμίες του συντρόφου μου, όπως μου αρέσει και να με καθοδηγεί. Είμαι ανοιχτή σε όλα τα ενδεχόμενα και απόλυτη για κανένα», είπε.
Όσο για το πόσο επιθυμεί να γίνει μητέρα, διευκρινίζει
«Αυτό είναι το μόνο όνειρο που δεν έχω εκπληρώσει ακόμα: να φέρω στον κόσμο ένα παιδί μέσα από έναν μεγάλο έρωτα», λέει.
Σχολιάζει τα κακεντρεχή σχόλια για το χιουμοριστικό τρέιλερ της, όπου παρουσιάζει μια σέξι εκδοχή του εαυτού της αλλά και τις επαγγελματικές της επιδιώξεις τη φετινή χρονιά
«Εμείς ρίξαμε πολύ γέλιο όταν είδαμε αυτή τη διαφήμιση – εγώ γέλαγα ακατάπαυστα. Θέλαμε να βγάλουμε κάτι χιουμοριστικό. Όποιος με πήρε στα σοβαρά μ’ αυτό που κάνω στο trailer έχει απλά τεράστιο πρόβλημα με την έννοια χιούμορ. Κι αν δεν έπεσε στα πατώματα από τα γέλια, θα μπορούσε τουλάχιστον να καταλάβει ότι κάνουμε πλάκα και ότι δεν παίρνουμε τους εαυτούς μας στα σοβαρά στο trailer. Δε θεωρώ ότι ήταν χυδαίο, δεν φαίνεται τίποτα. Πιστεύω ότι άλλες προσωπικότητες – και βάζω και τον εαυτό μου μέσα, γιατί άλλες χρονιές το έκανα – εμφανίζονται στα εξώφυλλα πολύ αποκαλυπτικές», είπε.
Ενώ για το αν την ενδιαφέρει η πρωτιά στη μεσημεριανή ζώνη και πως αντιμετωπίζει την αναπόφευκτη σύγκριση με την Ελένη Μενεγάκη
«Με ενδιαφέρει να εστιάσουμε σ’ αυτό που ετοιμάζουμε, να κάνουμε σωστά το μαγείρεμα στη συνταγή μας και να έχει ο κόσμος μια επιλογή το μεσημέρι να δει ή να μη δει. Σε μια εποχή που η σοβαροφάνεια και ο πεσιμισμός κυριαρχούν, εμείς θέλουμε να είμαστε η εναλλακτική λύση σε κάποιον που θέλει να έχει λίγη χαλαρότητα, έστω κι αν πιέζεται από όλες τις πλευρές – και να μην προβληματιστεί για τίποτα και για κανέναν όταν θα βλέπει την εκπομπή. Πάντα θα έχεις κάποιον απέναντι. Γιατί με ρωτάς μόνο για την Ελένη και δεν με ρωτάς και για το Κωνσταντίνου και Ελένης;», τόνισε.
Πηγή: Real Life





