Home Lifestyle

Ελένη Μενεγάκη: «Έχω χάσει δυο παιδιά»

Για ένα ευαίσθητο και πολύ προσωπικό της θέμα μίλησε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της. Στo πλαίσιο της συνέντευξης που έπαιρνε από τη Ζέτα Δούκα αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε χάσει δύο παιδιά

Εξομολογητική η Ελένη και με αφορμή το θέμα της συζήτησης που είχε με τη Ζέτα Δούκα σχετικά με τη θεατρική παράσταση “Γράμμα σε ένα παιδί” – που βασίζεται στο best seller της Οριάνας Φαλάτσι- στην οποία εκείνη υποδύεται μια ανύπαντρη μέλλουσα μητέρα, είπε «Έχω χάσει δύο παιδιά. Είχα δύο αποβολές. Μια πριν το πρώτο μου παιδί και άλλη μια αφού είχα ήδη τα δύο. Και ήμουνα πάρα πολύ θλιμμένη γι’ αυτό. Γι’αυτό δεν το έβαλα κάτω και έκανα και τρίτο παιδί».

Ενώ πρόσθεσε πως «Θα μπορούσα ίσως, να έχω κάνει και άλλα παιδιά. Θέλω να πω ότι το ήθελα πάρα πολύ, δεν με κράταγε τίποτα, ούτε η δουλειά, ούτε τίποτα. Είναι θέμα, όμως, πως βλέπει η κάθε γυναίκα τα πράγματα».

more posts vipnews
More Lifestyle
Search